Jeugd & Jongeren

Natuurlijk wil de Johannes XXIII Parochie ook een plek zijn waar jeugd en jongeren zich thuis voelen. Om hier in te slagen, zijn we druk bezig met het opstellen van een plan. Wat we gaan doen, hoe we dat gaan doen en wanneer we dat gaan doen, lees je binnenkort hier.

Tot die tijd kun je ons al volgen op onze Facebook-pagina en via ons twitteraccount @johannes23p.

Jongeren hebben, zoals in onderstaand filmpje wordt gezegd, meer nodig dan een goed beleidsplan in de kerk. Ze zoeken een levende gemeenschap waarin je samen kan optrekken, kan vallen, kan opstaan, kan leren...... Heb jij leuke idee├źn, zoek je steun of contact, laat dan een berichtje achter op onze facebookpagina of stuur een tweet.

De Eucharistie
Over de eucharistie valt ontzettend veel te vertellen. In het filmpje gaan we onder meer in op de vier manieren waarop we Christus kunnen ontmoeten in de eucharistieviering. Ook beantwoorden we de vraag of dat stukje brood nu echt het lichaam van Christus wordt, waarbij we de kijker uitnodigen om met gelovige ogen naar de eucharistie te kijken: