Publicaties

De vierklank is een kwartaalblad dat bij iedereen binnen de parochiegrenzen wordt bezorgd. Daarnaast ontvangen de voorkeursparochianen buiten de parochie de vierklank per post.

Wekelijks wordt er een opstekertje geschreven. De laatste kunt u hier lezen

Ook filmpjes en foto's van de parochie zijn hier terug te vinden.

• Afscheidsoverweging pater Sjef van Laarhoven op 3 januari 2016
  • Pastoor Pieter Scheepers sprak op de eerste gemeenschappelijke vrijwilligersavond op 11 oktober 2013
  • De verkondiging van pastoor Maickel Prasing bij de inzegening van het nieuwe altaar in Berkel
  • De afscheidsoverweging van Zr. Augusta op 1 september 2013 kunt u hier lezen.
  • Pastoor Pieter Scheepers kijkt terug op het eerste jaar JohannesXXIIIparochie
  • Hier kunt u het dankwoord van pastoor Scheepers tijdens de installatieviering op 26 augustus 2012 nog eens nalezen.
  • Dhr. Kees Weijters sprak tijdens de vrijwiligersavond in Udenhout op 17 augustus 2012.