St. Josephkerk

Welkom bij de St. Josephkerk!

Hier vindt u informatie over de vieringen in de St. Josephkerk en algemene informatie. In deze informatie treft u verwijzingen aan naar verschillende onderwerpen, die u ook rechts in het menu direct kunt kiezen.

Sint Joseph is de naamgever van de kerkgemeenschap, met zijn eigen geschiedenis. Hoewel het een kleine gemeenschap betreft, zijn veel van hen actief in St. Josephkerk. Bijvoorbeeld in kinderkoor de Mortelnootjes, Andantino of een van de andere koren. Kijk eens rond in onze kerk.

Wilt u meer weten over onze vieringen en diensten en/of wilt u contact met ons secretariaat, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het secretariaat van de St. Lambertuskerk of het centrale secretariaat. Hier vindt u een overzicht van alle secretariaatsadressen.

Het bezoekadres van de St. Josephkerk is Capucijnenstraat 44 in Biezenmortel

Het kerkhof van de St. Josephkerk is in Biezenmortel. Dit wordt beheerd door mevrouw Sjannie v.d. Heuvel en Dorothé Bastiaansen-Kroot. Het reglement kunt u opvragen via het secretariaat. Voor meer informatie over een uitvaart en begraven worden, kijkt u op de pagina overlijden.

Ter ondersteuning van het kerkbestuur is torengroep St. Joseph samengesteld.
Contact met de torengroep verloopt via het secretariaat.
Secretariaat: Mevr. Dorothé Bastiaansen
Secretariaat: Mevr. Annemieke van Zon