St. Lambertuskerk

Welkom bij de St. Lambertuskerk!

Hier vindt u informatie over de vieringen in de St. Lambertuskerk en algemene informatie. In deze informatie treft u verwijzingen aan naar verschillende onderwerpen, die u ook rechts in het menu direct kunt kiezen.

Kijkt u hier voor de vieringen van de komende week en de intenties tijdens deze vieringen. Meer informatie over speciale gebeurtenissen in de St. Lambertuskerk treft u hier.

Het kerkgebouw van de St. Lambertuskerk is het grootste van de vier kerken en is een zogenaamde waterstaatskerk. Deze naam dankt het gebouw aan de bouwbegeleiding: deze was in handen van ingenieurs van het Ministerie van Waterstaat. Niet alleen het gebouw, maar ook het interieur kent een rijke historie vanwege het Loret-orgel en de houtsnijwerken op de kerkbanken. Kijk rustig eens rond in onze kerk. Belangrijkste blijven toch de kerkgangers en de vrijwilligers! Het Gemengd koor, Dameskoor, Cantique en het Gregoriaans Koor dragen een muzikale steen bij aan de vieringen.

Wilt u meer weten over onze vieringen en diensten en/of wilt u contact met ons secretariaat, neem dan contact met ons op:

Secretariaat St. Lambertuskerk
Mevrouw Yvonne van Kempen
Slimstraat 7
5071 EG Udenhout
013 511 12 15, bereikbaar op werkdagen behalve woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur
Rekeningnr.: Rabo: NL50.RABO.015.20.06.400

Het bezoekadres van de St. Lambertuskerk is Slimstraat 7 in Udenhout

Hier vindt u een overzicht van alle secretariaatsadressen.

Het kerkhof van de St. Lambertuskerk ligt om de kerk heen. De beheerder van de begraafplaats is de heer Pierre Valk, te bereiken via 06 2851 3304. Het reglement kunt u opvragen via het secretariaat. Voor meer informatie over een uitvaart en begraven worden, kijkt u op de pagina overlijden.

Ter ondersteuning van het kerkbestuur is torengroep St. Lambertus samengesteld.
Contact met de torengroep verloopt via het secretariaat.
Secretariaat: Mevr. Yvonne van Kempen
Financiƫn: Dhr. Wil Broos