St. Willibrorduskerk

Welkom bij de St. Willibrorduskerk!

Hier vindt u informatie over de vieringen in de St. Williborduskerk en algemene informatie. In deze informatie treft u verwijzingen aan naar verschillende onderwerpen, die u ook rechts in het menu direct kunt kiezen.

Kijkt u hier voor de vieringen van de komende week en de intenties tijdens deze vieringen.

De St. Williborduskerk kent een rijke historie. Kijk gerust eens rond in de kerk. Centraal daarin staan nog steeds de groep vrijwilligers die allemaal op hun manier een steentje bijdragen. Bijvoorbeeld door lid te zijn van één van onze koren zoals het Gemengd Koor, de club vrijwilligers die het kerkhof netjes houdt, de groep die het kerkinterieurs schoon maakt of één van de andere werkgroepen.

Wilt u meer weten over onze vieringen en diensten en/of wilt u contact met ons secretariaat, neem dan contact met ons op:

Secretariaat St. Willibrorduskerk
Mevrouw Franka Dekkers
St. Willibrordstraat 3
5056 HS Berkel Enschot
013 533 12 16, bereikbaar op werkdagen behalve donderdag van 09:00 uur tot 12:00 uur
Rekeningnr.: RABO: NL96.RABO.010.68.04.154

Het bezoekadres van de St. Willibrorduskerk is St. Willibrordstraat 1 in Berkel-Enschot.

Hier vindt u een overzicht van alle secretariaatsadressen.

Het kerkhof van de St. Willibrorduskerk is achter de kerk gelegen en eenvoudig te voet te bereiken. De beheerder van de begraafplaats is de heer J. Roosen. U bereikt hem via het secretariaat. Het reglement kunt u opvragen via het secretariaat. Voor meer informatie over een uitvaart en begraven worden, kijkt u op de pagina overlijden.

Ter ondersteuning van het kerkbestuur is torengroep St. Willibrordus samengesteld.
Contact met de torengroep verloopt via het secretariaat.
Secretariaat: Mevr. Franka Dekkers
Financiën: Dhr. Chris van Iersel